Şahap Bayav 16. ölüm yıldönümünde Düzce’de anıldı

Düzcespor’un efsane hocası ve bir dönem Fenerbahçe’de de antrenörlük yapan Şehabettin (Şahap) Bayav, vefatının 16. Yılında Düzce Şehir Mezarlığı’nda mezarı başında dualarla anıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzcespor’un efsane hocası ve bir dönem de Fenerbahçe’de de  antrenörlük yapan Şehabettin (Şahap) Bayav, vefatının 16. Yılında Düzce Şehir Mezarlığı’nda mezarı başında dualarla anıldı.

Düzcespor’un eski teknik direktörlerinden olan ve bir dönem Fenerbahçe’de de antrenör olarak görev yapan Şahabettin Bayav, vefatının 16. Yılında Düzce Şehir Mezarlığı’nda bulunan mezarı  başında dualarla anıldı

10 Ekim 2008 tarihinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Bayav, Düzcespor’un yanında bir müddet de Fenerbahçe’de antrenör olarak görev yapmıştı.

Şahap Hoca’nın 16. Ölüm yıldönümünde Kulüp Başkanı Mehmet Saygun başta olmak üzere yöneticiler ve futbolculardan oluşan gurup vefatının 16. Yılında Şahap Bayav’ın mezarı başında toplanarak O’nu rahmetle andılar.

“Şahap Hoca’mızın bizim gönlümüzde farklı bir yeri var” diyen kulüp başkanı Saygun : “O Düzce’nin yetiştirdiği önemli bir değer. Düzcespor’da hoca olarak da hizmet etmiş bir büyüğümüzdü. O’nu rahmetle minnetle ve özlemle anıyoruz. Allah mekanını cennet eylesin. Seni unutmadık unutmayacağız” dedi.

Düzenlenen törene oğlu, kızı ve torunlarının yanı sıra Düzcespor’un futbolcuları ve yöneticileri de hazır bulundu. Ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim okunarak masının ardından dua getirilerek

Şahap Bayav 16. ölüm yıldönümünde Düzce’de anıldı