Samsun’da kongre süreci için geri sayım

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 12 Eylül Cumartesi günü itibariyle Samsun’un 17 ilçesinde kongrelerin başlayacağını belirtti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaren YALNIZ / SAMSUN- BHA

“BİZİM BESLENDİĞİMİZ YEGÂNE UNSUR MİLLETİMİZİN BİZDEN BEKLENTİLERİ VE TALEPLERİDİR “

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 12 Eylül Cumartesi günü itibariyle Samsun’un 17 ilçesinde kongrelerin başlayacağını belirtti. Başkan Köse, Eylül ayı itibariyle 81 il ve 922 ilçede AK Parti’nin sahada olduğunu vurguladı.

“Milletimiz, AK Parti’ye her zaman destek verdi, çünkü Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, bu partiyi millet kurdu, tabelasını biz astık” ifadelerini kullandı.

Başkan Köse, Samsun’un son zamanlarda çok yüksek gündemler yaşayan bir kent haline geldiğini belirtti.  Şehrin siyasetiyle, ekonomik hayatıyla, sosyal hayatıyla, şehrin büyümesiyle, Samsun’un gündeminin son derece aktüel, canlı ve heyecanlı olmaya başladığını söyledi.

“HER AY BİR BAKAN ŞEHRE GELMEYE DEVAM EDİYOR”

Köse, Türkiye Buluşmaları kapsamında Samsun’da 17 ilçede milletvekilleriyle birlikte vatandaşlarla buluştuklarını belirtti.

“17 milletvekilimiz ve Ulaştırma Bakanımız ile birlikte Samsun’da tam gün mesai yaptık. Samsun’un gündemi yoğunlaştı, şehrimiz her ay bir bakanı ağırlamaya başladı” dedi.

Başkan Köse, Samsun için gelecek dönemde daha güzel şeyler yaşanacağını dile getirdi.

Başkan Köse, Gazze’yi de unutmadı.Sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Daha adil bir dünya mümkündür” sözleriyle başlayan köse:

“7 Ekim 2023 tarihinde Gazze de meydana gelen zalim katliamcı İsrail’in saldırıları üzerinden tam 1 yıl geçti. 1 yıl boyunca bu coğrafyanın bütün insanlarının canını yakan 40 bini aşan kardeşimiz şehit edildi. Bu tablo çok acı bir şeydir ki dünya sisteminin sorgulanmasını, küresel sistemi,  adaleti, düzenin düzensizliğin gündeme gelmesini gerektirir.” İfadelerinde bulundu.

Başkan köse, dünya sistemin de insan hakları, küresel adalet, insan hakları hukuku gibi kavramların içi boşaltılmış insani değerleri yerlere düşürülmüş bir tabloyla karşı karşıya olduğunu belirtti.

“GEÇMİŞ YAŞANILAN SAVAŞLARDAN HİÇ İBRET ALMAYAN BİR DÜNYA SİSTEMİ DÜZENİ İÇERİSİNDE YAŞIYORUZ. “

Köse, Gazze de son 1 yılda meydana gelen bu aşağılık katliam ve soykırıma dönüşmüş bu zulüm karşısında ayağa kalkması gereken uluslararası sistemin sessiz kaldığını söyledi.

Yaşanılan bu katliamlar da Cmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler de yaptığı konuşmaya değinen Köse, en üst seviye de en üst ifadelerle bu zulmün ve katliamın ne boyutlara geldiğini tüm dünyaya cesurca ifade ettiğini belirtti.

Başkan Köse, sözlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ses getiren “Dünya beşten büyüktür” cümlesiyle sonlandırdı.

Samsun’da kongre süreci için geri sayım