Muğla Planlama Ajansı tanıtım toplantısı CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Muğla Planlama Ajansı (MUPA), "Muğla’nın geleceğini birlikte planlıyoruz" sloganıyla yola çıkarak, 13 Ekim Pazar günü tanıtım toplantısını gerçekleştirecek. Muğla’nın geleceği için veriye dayalı ihtiyaç analizi yapmayı hedefleyen bu yeni ajansın tanıtım toplantısı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 15.00'te düzenlenecek.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CEMALSÜZEROĞLU/MUĞLA-BHA

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıda, MUPA’nın bugüne kadar yürüttüğü çalışmalar ve hedefleri kamuoyu ile paylaşılacak. Çiftçilerin durumu, su problemi ve sosyolojik değişimler gibi Muğla’nın temel sorunlarına dair ilk analiz raporları da bu toplantıda açıklanacak. MUPA, bilimsel veriye dayalı çalışmalar ile kentin ihtiyaçlarını belirlemeyi ve kalıcı çözümler üretmeyi amaçlıyor.

Başkan Ahmet Aras, “Birlikte çalışmak, birlikte üretmek ve sorunları birlikte çözmek için kurduğumuz Muğla Planlama Ajansı tanıtım toplantımıza, yüreği Muğla için atan tüm vatandaşlarımızı bekliyorum. CHP Genel Başkanı’mız Sayın Özgür Özel de katılarak bizleri onurlandıracak. Muğla’ya taşıdığımız yeni nesil bir iş modeli olan MUPA, bilimsel ihtiyaç analizleri ile gerçek sorunlarımızı tespit edecek ve ‘Dünya Kenti Muğla’ hedefimize katkı sağlayacak” dedi.

MUPA, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile iş birliği yaparak, bilimsel bir çerçevede kentin sorunlarını tespit edip çözüm önerileri geliştirmek için çalışmalarına hızla devam ediyor. Tanıtım toplantısı ile bu çalışmalar, kamuoyu ile paylaşılacak.

Muğla Planlama Ajansı tanıtım toplantısı CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşecek