Ankara Kent Konseyi Haber Bülteni üçüncü sayısı yayımlandı!

Ağustos ayında yayın hayatına başlayan Ankara Kent Konseyi (AKK) Haber Bülteni üçüncü sayısı yayımlandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NİSA NUR BACAK / ANKARA-BHA

Ağustos ayında yayın hayatına başlayan Ankara Kent Konseyi (AKK) Haber Bülteni üçüncü sayısı çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın da katıldığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı’nda “Birlikte başaracağız” başlığıyla manşete taşınan bültende AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın “AKK kamplaşmaya itirazın en büyük sahnesi” sözüne de yer verildi.

AKK’nin ortak akıl çağrısıyla ve Başkent’in sorunlarına çözüm aramak amacıyla oluşturulan Kültür ve Sanat Meclisi, Esnaf Meclisi, Turizm Meclisi, Spor Meclisi, Emekliler Meclisi ile ilk defa toplanan Tarihi Kentler ve Etkileşim Çalışma Grubu, Sanayi ve Üretim Çalışma Grubu, Medya Çalışma Grubu toplantılarında alınan kararlar bültenin konularından oldu.

Ayrıca bültende 27. Uluslararası Beypazarı Festivali, Organ Bağışı Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler, Kültür Buluşması, 3 Ekim Türk Devletleri İşbirliği Günü’nde bu yıl 7’incisi düzenlenen TÜRKSOY Etno-Moda Buluşması, Marka Şehir Ankara Konferansı ve 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ne dikkat çekmek amacıyla ‘Sahipsiz Hayvanlar İçin Çözüm Arama – AHDOST Çalıştayı’na yer verildi.

Yüksek İstişare Kurulu’nun ilk toplantısında ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın “Kentin sahibi kentlilerdir” vurgusu ile AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın “Ankara Kent Konseyi’nde toplumdaki kamplaşmanın tamamına itiraz eden bir sahne oluşuyor” vurguları da bültende yer aldı.

Bülten her ay yayımlanmaya devam edecek.

Ankara Kent Konseyi Haber Bülteni üçüncü sayısı yayımlandı!