“Birlikteliğimiz yalnızca hafta içi mesaisi değil”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Birlikteliğimiz yalnızca hafta içi mesaisi değil”Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, hafta sonunda hane ve esnaf ziyaretleri yaptı. Ayhan, “Hemşehrilerimizle birlikteliğimiz yalnızca hafta içi mesaisi değil” dedi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Rızvaniye Külliyesi’ndeki esnafı ziyaret etti.
Esnaflarla bir araya gelen Vali Ayhan, talep ve önerileri dinledi.

Vali Ayhan, “Hemşehrilerle olan birlikteliklerimiz yalnızca hafta içi mesaisi değil. Onlarla bir arada olmak, bize keyif veriyor” dedi.

ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ
Vali Ayhan, Evren Sanayi Sitesi ziyaretiyle güne devam etti. Sanayi esnafıyla bir araya gelip sohbet eden Ayhan, kendilerine kolaylıklar diledi.
Vali Ayhan, “Sanayi sitelerimiz, üretimin ve emeğin temsilidir. Bizim görevimiz de her zaman üreticilerimizin yanında olmaktır.”

EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ…
Düzenli olarak haneleri ziyaret ederek vatandaşların gönüllerine giren Vali Salih Ayhan, hafta sonunda da hane ziyaretlerine devam etti.

MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN
Nilgün Çetin, Ayşe Doğan ve Nazlı Şimşek’in evlerine misafir olan Vali Ayhan, “En önemli görevlerimizden biri vatandaşlarımıza yakın olmak, onları dinlemek ve anlamaktır.” dedi.
Vali Ayhan, “Bizim bu güzel şehre olan sevdamız, halkımızın sıcak kalbinden kaynaklanıyor. Bir cumartesi gününü daha esnafımızla ve hane ziyaretlerimizde ailelerimizle birlikte muhabbet içinde geçirdik. Muhabbetimiz ve huzurumuz daim olsun İnşallah” ifadelerini kullandı. (Mia Haber)

“Birlikteliğimiz yalnızca hafta içi mesaisi değil”