Antalya Aksu Belediye’sinden personeline meme kanseri farkındalık eğitimi

Antalya Aksu belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, personele yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
ANTALYA-BHA
Bir 9 kişi, televizyon, haber odası ve yazı görseli olabilir
Aksu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Özel Anatolia Hospital Hastaneleri arasında gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde ‘1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında belediye personelimize yönelik meme kanserine karşı farkındalık eğitimi düzenlendi.
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir
Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim seminerine; Özel Anatolia Hospital Hastaneleri Kurumsal Pazarlama ve Satış Uzmanı Yağmur Yağmur, Lara Anatolia Hospital Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Refik Ayten, Sağlık İşleri Müdürümüz Gülcan Çetin ve belediye personelimiz katıldı.
Bir 8 kişi görseli olabilir
Meme kanserine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen seminerde; Lara Anatolia Hospital Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Refik Ayten katılımcılara; meme kanserinin görülme sıklığından, risk faktörlerinden, belirtilerinden, tarama programlarından ve korunma yollarından bahsetti.
Bir 1 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir
Meme kanserinin tedavi edilebilir bir kanser türü olduğuna ve erken teşhisin çok önemli olduğuna değinen
Prof. Dr. Refik Ayten, rakamsal verilerle meme kanserinin giderek arttığına dikkat çekti. Meme kanserinin erkeklerde de görülebildiğine dikkat çeken Ayten, meme kanserinin erkeklerde kadınlara göre daha ileri evrelerde saptandığını, bu nedenle erkeklerinde, meme kanseri konusunda dikkatli olması gerektiğini söyledi.
Bir 18 kişi görseli olabilir
Katılımcıların soru ve görüşlerle katkı sağladığı eğitim seminerin sonunda meme kanseri ile ilgili
bilgilendirme broşürü dağıtıldı.
Antalya Aksu Belediye’sinden personeline meme kanseri farkındalık eğitimi