Van TSO’nun ev sahipliğinde; Menşe kuralları eğitimi düzenlendi

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)'nun ev sahipliğinde ve TSO yönetim kurulu başkanı yardımcısı öte yandan başkan vekili sayın Fevzi Çeliktaş öncülüğünde Doğu Anadolu Bölgesi Sonradan Kontrol ve Menşe Kuralları Eğitimi düzenlendi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VAN-BHA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda Odamızda gerçekleştirilen eğitimde; Ticaret Bakanlığı uzmanları tarafından dış ticarette büyük önem taşıyan tercihli ve tercihsiz menşe kuralları ile dış ticarette ibraz edilen menşe ve dolaşım belgelerinin sonradan kontrol işlemleri konuları hakkında eğitim verildi.Eğitime; Başkan Vekilimiz Fevzi Çeliktaş, Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Yılmaz, TOBB Dış Ticaret Müdürü Sn. Kubilay Şimşek, Ticaret Bakanlığı Müşaviri Sn. Talip Engin Kaya, Bakanlık Uzmanları Sn. Zeynep Merve Saatcıoğlu ve Sn. Hulusi Genç, Uzman Yardımcıları Sn. Büşra Sarı ve Sn. Buse Konuralp, bölge TSO temsilcileri ile Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlükleri yetkilileri katıldı.

Eğitim öncesi açılış konuşması yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili sayın Fevzi Çeliktaş, ve Bakanlık Müşaviri Talip Engin Kaya; eğitimin verimli geçmesi temennisinde bulundular.

Van TSO’nun ev sahipliğinde; Menşe kuralları eğitimi düzenlendi