Kars’ta, “Sabah Namazı Buluşmaları” devam ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars’ta, “Sabah Namazı Buluşmaları” devam ediyorKars Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğü ile Kars Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa organize etmiş olduğu ve her hafta Cumartesi günleri bir camide icra edilen “Sabah Namazı Buluşmaları” etkinliği bu hafta Fethiye Camii’nde gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu ve namaz sonrası tesbihatın ardından çeşitli ikramların yapıldığı sabah namazı buluşması, afişlerle ve çeşitli davetlerle Kars’ta adeta güzel bir örnekliğe dönüştü.

Sabah namazı buluşmasına katılan İl Müftüsü Hamza Bayram, “Fethiye Camii’nde bugün de siz genç kardeşlerimizle sabah namazında buluştuk. Peygamber Efendimiz (s.a.s) mahşer gününde, Allah’ın arşının gölgesi altında gölgelenecek yedi sınıf insandan birisinin de gönlü camilere bağlı olan Müslümanlar olduğunu bizlere buyuruyor. Rabbim bu zümreye hepimizi nail eylesin” dedi.

Müftü Bayram, programı organize eden İl gençlik koordinatörlerine, manevî danışmanlara, din görevlilerine ve GSB Gençlik Merkezi personellerine teşekkür etti.

Namazın akabinde çeşitli ikramların dağıtılmasıyla program sona erdi. (ERCÜMENT DAŞDELEN)

Kars’ta, “Sabah Namazı Buluşmaları” devam ediyor