Nazende yenilenen mimarisi ve tatları ile tam not aldı

Ankara’nın tatlı ve kahve dünyasındaki markası ‘Nazende’ yenilenen yüzü ve lezzetleri ile tadım etkinliği düzenledi. ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın da katıldığı etkinliğe yaklaşık bin kişi katıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NİSA NUR BACAK / ANKARA-BHA

Ankara’nın en özel mekânlarından ve markalarından biri olan Nazende, yenilenen mimarisi ve menüsüyle kapılarını bir kez daha açtı. Özgün menüsünü tadım etkinliğinde sunan Nazende’nin sunumuna yoğun bir katılım oldu.

Dünya mutfağının farklı tatlarını kendi yorumuyla geliştirip zengin bir menü sunan Nazende, müşterilerine sunduğu kahveleriyle de beğeni topluyor. Mekânın tadım etkinliği siyaset, ticaret ve sanat dünyasından yaklaşık bin kişiyi buluşturdu.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, eşi Nursen Yavaş ve ailesiyle birlikte açılışa katıldı. Ankara’nın tanınan sunucusu Konuralp Orakçı’nın eşinin şefliğinde aile işletmesi olan Nazende’nin açılışına ayrıca CHP Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol ve CHP Ankara İl Yönetimi, Ankara milletvekilleri, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Naki Demir, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu, Meclis ve komite üyelerinden sektörün temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, sanat dünyasından sevilen isimler Figen Genç, Pınar Ayhan ve Cavit Tebrizli de müzikleriyle etkinlikte yer aldı.

Nazende işletme yönetimi, “Nazende The Baked Goods” markasının yeni şubelerle büyüyeceğini duyurdu. 2025 yılında Ankara’nın çeşitli noktalarında Nazende severlerle buluşmayı planlayan marka, franchise taleplerini de almaya başladığını açıkladı.

Nazende yenilenen mimarisi ve tatları ile tam not aldı