Tarkan’dan kadınlara destek: “Psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz”

Megastar Tarkan, İstanbul'da 2 kadının katledilmesine tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, "Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz" dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Megastar Tarkan, İstanbul Fatih ve Eyüpsultan’da Semih Çelik tarafından yarım saat arayla iki genç kadının katledilmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabında “Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de artan kadın cinayetleri haberleri infial yaratırken, Tarkan bu konuda Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Fatih’te öldürülen genç kadınlar için düzenlenen eylemdeki fotoğrafları paylaşarak, “Kadının, çocuğun, doğanın, hayvanın… Dünyanın başına gelen bütün kötülükler erkeklerden kaynaklanıyor. Şiddet, cinayet, taciz, tecavüz, savaşlar… Erkekliğimden utanır oldum. Tüm kalbimle ve desteğimle yanınızdayım kadınlar” diyerek kadınlara desteğini açıkladı.

Tarkan, daha sonra yaptığı yeni bir paylaşımda sokak köpeklerinin toplanmasına yönelik yasayı anımsatarak, “Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz” dedi.

Tarkan’dan kadınlara destek: “Psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz”