Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Sabah Namazı Buluşması Düzenlendi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle Milas'ta anlamlı bir sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cemal SÜZEROĞLU/MUĞLA-BHA

Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle Milas’ta anlamlı bir sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Sanayi Camii’nde düzenlenen etkinlikte, İlçe Müftüsü Yusuf Yaşar, şube müdürleri, vaizler, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş bir araya geldi. Kuran-ı Kerim tilaveti, tesbihat ve sohbetlerin ardından cemaat hep birlikte sabah namazını eda etti.

Namaz sonrası, İmam-Hatip Veli Budak ve Müezzin-Kayyım Kutret Kılınçarslan’ın öncülüğünde cemaate çorba ikramı yapıldı. Bu ikram, hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirildi. Sabah namazı buluşmasında, kardeşlik ve birlik vurgusu yapılarak, din görevlilerinin toplumdaki önemli rollerine dikkat çekildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri, toplumun manevi değerlerini hatırlatmak, din görevlilerinin özverili çalışmalarına teşekkür etmek ve camilerin toplumdaki birleştirici rolünü pekiştirmek amacıyla her yıl kutlanıyor. Bu tür buluşmalar, halkın manevi açıdan güçlenmesine ve dayanışmanın artmasına vesile oluyor.

Etkinlik sonrası Müftü Yusuf Yaşar, camilerin toplumsal barış ve huzur ortamını desteklemedeki önemine vurgu yaparak, bu tür buluşmaların dini ve kültürel değerlerin yaşatılmasına büyük katkı sağladığını belirtti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Sabah Namazı Buluşması Düzenlendi