Halil İbrahim Yılmaz: Üretimin olmadığı bir yerde nefes alamazsınız

Ankara Kent Konseyi Sanayi ve Üretim Çalışma Grubu’nun yapılan ilk toplantısının ardından Meclis kurulması için öneri sunuldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Sanayi ve Üretim Çalışma Grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Ankara Kent Konseyi’ndeki (AKK) buluşmaya CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanvekili Faruk Köylüoğlu ile AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da katıldı.

Katılımcı üyelerin kendini tanıtmasının ardından söz alan AKK YK Üyesi ve Genel Sekreter Ömer Şan, “Burada elimizi taşın altına koyup, meramımızı anlatalım. Doğruyu, yanlışı konuşalım. Çalışmalar ortaya koyup, tavsiye kararlarını yerel yönetimlere iletelim” dedi.

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Başkent genelindeki üretim ve sanayi çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, AKK bünyesindeki oluşuma başarılar diledi.

ABB Başkanvekili Faruk Köylüoğlu, sanayici ve üreticinin her zaman yanında olduklarını belirterek, çalışma grubuna başarılar diledi.

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Üretimin ve sanayinin olmadığı bir yerde kültür-sanat olmaz, sanayi olmaz, nezaket olmaz, huzur da olmaz. Üretimin olmadığı bir yerde nefes alamazsınız. Bu kentte üretim ve sanayi bilinci oluşturmak için çalışacağız. Üretenlerin saygın olacağı bir kent iklimini kuralım.”

Çalışma Grubu’nun ilk toplantısında Meclis olunması için oy birliği ile öneri verilirken, konu AKK YK toplantısında gündeme gelerek karara bağlanacak.

Yapılan toplantının sonunda Çalışma Grubu Koordinatörlüğüne Mehmet Yalçındere, Sözcü Atilla Yalçın, Sekreter Dicle Tuncay, Sekreter Yardımcısı Demet Yalçın ve Yazman ise Mehmet Yiğittekin oldu.

Halil İbrahim Yılmaz: Üretimin olmadığı bir yerde nefes alamazsınız