Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Menteşe-Yeni Otogar yoluna asfalt

Muğla - Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe-Yeni Otogar arasındaki 2 bin metrelik yolun 3. kat sıcak asfalt dökümüne başladı. İki gidiş, iki geliş olmak üzere 4 şeritli yolun asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım ve yeşil alan düzenlemeleri de yapılacak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cemal SÜZEROĞLU / MUĞLA-BHA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, adliye önündeki benzin istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar uzanan 4 şeritli yol üzerinde asfalt döküm çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında, adliye önünden Dirgeme Kavşağı’na kadar olan yol 4 şerit olarak genişletildi. Bu genişletme çalışmalarına ek olarak, MUSKİ ekipleri tarafından kullanım ömrünü tamamlamış içme suyu hatları yenilenirken, yağmur suyu hattı, 14 adet yağmur suyu bacası, 785 metre yağmur suyu ızgara hattı ve 31 adet ızgara bacası yapımı gerçekleştirildi.

Sıcak asfalt dökümü başladı

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 4 şeritli yolun 3. ve son kat sıcak asfalt dökümüne başladı. Telekom binasından Yeni Otogar’a giden şeritteki asfalt çalışmaları tamamlanarak yol trafiğe açıldı. Şu anda, Yeni Otogar’dan şehir merkezine gelen yolda asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından kaldırım ve yeşil alan düzenlemeleri yapılarak, yol vatandaşların hizmetine sunulacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden Menteşe-Yeni Otogar yoluna asfalt