Adı görev yaptığı nikah salonuna verildi

Sivas Belediyesi bünyesinde uzun yıllar nikâh memuru olarak görev yapan merhum Servet Muzaffer Güner'in ismi, binlerce çiftin nikâhını kıydığı salonda yaşatılacak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakan BAKAR/SİVAS-BHA

Sivas Belediyesi bünyesinde uzun yıllar nikâh memuru olarak görev yapan merhum Servet Muzaffer Güner’in ismi, binlerce çiftin nikâhını kıydığı salonda yaşatılacak.

Geçtiğimiz yıl aralık ayında geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefat eden nikâh memuru Servet Muzaffer Güner’in adı, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’un yönetiminde gerçekleştirilen Ekim Ayı Belediye Meclisi 1. Birleşimi’nde alınan karar doğrultusunda Belediye Nikah Salonu’na verildi.

İlgili gündem maddesinin okunarak oylanmasının ardından konuşan Başkan Uzun, “Şehrimizdeki birçok kişinin evlenme cüzdanında merhum Muzaffer Güner’in imzası vardır. Nezaketi ve naif kişiliği ile hafızalarımızda yer edinen bir Belediye çalışanımız ve hemşerimizdi. Gerçekten çok mütevazı bir insandı. Biz onu bu özellikleri ile hatırlayacağız. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. İnşallah bundan sonra nikâh salonunda Muzaffer beyin ismini yaşatacağız. Belediye Meclisimiz de Muzaffer beye karşı vefasını göstermiş oldu. Meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Meclis toplantısını takip ederek alınan karar sırasında duygu dolu anlar yaşayan merhum Güner’in eşi Tülay Güner, toplantı sonrası Başkanımız Uzun’u makamında ziyaret ederek gösterilen vefa ve nezaket sebebiyle aile adına teşekkürlerini iletti.

Adı görev yaptığı nikah salonuna verildi