AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta: Fındık Çalışma Grubu oluşturduk

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethem Bakar/ GİRESUN – BHA

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Giresun’daki “Şehir Buluşmaları” toplantısında fındık tarımı sorunlarına değindi.

Leyla şahin Usta, fındığın bölgenin en önemli konusu olduğuna işaret ederek, “Fındık tarımı yapılan tüm şehirlerdeki milletvekillerimizle Fındık Çalışma Grubu oluşturduk. Grup Başkanvekili olarak da grubun başında ben varım. Belli periyotlarla düzenli toplanarak tüm illerimizdeki sorunları, fındığın üretimi ile ilgili veya fındığın üretim aşamasındaki sorunlarla ilgili, kokarca da dahil olmak üzere toplantılarımızı yaparak, Bakanlığımızın yetkilileri ile görüşerek, planlamaları yaparak daha iyi neler yapılması gerektiğini bizzat çalışıyoruz” diye konuştu.

“Burada yaşanan sorunlardan haberi yok” diyen muhalefet milletvekillerinin tam tersine her türlü sorunun çok iyi farkında olduklarını kaydeden Leyla Şahin Usta, “Çok ciddi mücadele halindeyiz. Bu konuda hem Tarım ve Orman Bakanlığı’mızın, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’mızın hem de milletvekillerimizin, çiftçimizin, herkesin birlikte çalıştığını bir kere daha vurgulamak istiyorum” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta: Fındık Çalışma Grubu oluşturduk