16. Geleneksel Karakucak Festivali gerçekleştirildi

Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural'ın katılımıyla Kayseri Şeker Turhal Fabrikası Ev Sahipliğinde 16. Geleneksel Karakucak Festivali gerçekleştirildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat – BHA

Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, Kayseri Şeker Turhal Fabrikası Ev Sahipliğinde gerçekleştirilen 16. Geleneksel Karakucak Festival’ine katıldı.

Bu sene 16.’sı düzenlenen Geleneksel Kocakavak Karakucak Güreş Festivali’ne ülkemizin çeşitli illerinden pehlivanlar katıldı. Milli güreşcimiz Rıza Yıldırımın galibiyetiyle sonuçlanan güreşlerde bir çok kategoride sporcularımız yarıştı.

Festivale katılan Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural, Turhal Şeker Fabrikası’nın 1933’den günümüze kadar kattığı değerin altını çizerek, Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Sayın Hüseyin Akay’a bu festivalin gerçekleştirilmesinde ki katkılarına teşekkür etti. Başkan Ural ayrıca Hüseyin Akay’a belediye bünyesinde oluşturulan Belediye Turhalspor’un gelişimine katkı ve desteklerini beklediğini, bu katkının büyük önem taşıdığını söyledi. Festivale katkıda bulunan tüm sporculara teşekkürlerini iletti.

16. Geleneksel Karakucak Festivali gerçekleştirildi