Kars’ta polis kayıt yaptıran öğrencileri bilgilendiriyor

Kars’ta polis Kafkas Üniversitesi’ne kayıt yaptıran öğrenciler ve ailelerini bilgilendiriyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars’ta polis Kafkas Üniversitesi’ne kayıt yaptıran öğrenciler ve ailelerini bilgilendiriyor.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü‘nde görevli polisler, Kafkas Üniversitesi’nde açtığı stantta, kente aileleriyle birlikte kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri karşılıyor, çikolata ikramında bulunuyor.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kafkas Üniversitesine kayıtların başlamasıyla birlikte öğrenci ve velileri terör örgütlerine karşı bilinçlendirmek için stant açtı.

Kafkas Üniversitesi’ne kayıt yaptıran öğrenciler, okul görevlilerin dışında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından da sıcak ilgi ile karşılanıyor. Polis, öğrencileri bilgilendirerek broşür dağıtıyor.

Kars’a çocuğunun kayını yaptırmak için geldiğini ifade eden veliler, polislerinin kendilerini karşılayarak yardımcı olmalarından memnun olduklarını belirtti.

Kars’a ilk defa gelen veliler, “Kars’a ilk kez geldim. Çocuğum üniversiteyi kazandı. Biraz çekiniyorduk. Gelince Kars’ın çok güzel olduğunu gördüm. Burada bizi polis karşıladı. Bize yardımcı oldu. Bizleri bilgilendirdi. Bir veli olarak polisin çocuklarımızla yakından ilgilenmesi beni çok sevindirdi. Yani burada çocuklarımız emin ellerde, buna inandık. Çünkü polis o güveni bize fazlasıyla veriyor. Ben burada görevli polislere sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandılar.

Polis memurları, kayda gelen öğrencilere ve yakınlarına terör örgütlerinin eleman ya da sempatizan kazanmak için uyguladığı tuzak ve yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Üniversiteye gelen öğrenci ve velilerine yorgunluklarını atmaları için soğuk su, maske, kolonya gibi ikram eden polis ekiplere, broşürler, not defterleri ve kalem de hediye etti.

151b14c8-db0f-4008-bad8-1a748ce0b80b.jpg

Kars’ta polis kayıt yaptıran öğrencileri bilgilendiriyor