AK Parti Meclis Üyesi Davut Dinçel, Gaziemir’in sorunlarını paylaştı

Gaziemir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Dr. Davut Dinçel, Siyaset Kulisi programında yaptığı açıklamalarla Gaziemir'in mevcut sorunlarına ve çözüm önerilerine dikkat çekti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziemir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Dr. Davut Dinçel, Siyaset Kulisi programında yaptığı açıklamalarla Gaziemir’in mevcut sorunlarına ve çözüm önerilerine dikkat çekti. İLKSES Gazetesi Yayın Koordinatörü Erdal Erek’in sunduğu programda, Dinçel, kurduğu WhatsApp grubu aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yardımları ve Gaziemir’in yaşadığı sıkıntıları paylaştı.

Dinçel, Gaziemir’deki nüfus ve trafik sorununa vurgu yaparak, Sarnıç Kavşağı’ndaki sıkışıklığın acil bir şekilde çözülmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Kızılay Gaziemir Şube Başkanlığı döneminde temellerini attığı “Kanatsız Melekler İyilik Grubu” hakkında bilgi vererek, bağışçı ile yardım arayanlar arasında hızlı bir iletişim kurduklarını açıkladı. Dinçel, bu grup üzerinden yardımların 15 dakika içinde bağışçılara ulaştırıldığını ve gönüllülük esasına dayalı bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Dinçel, kendi yönetimindeki 1.023 kişilik WhatsApp grubunda düzenli olarak iş ilanları da paylaştıklarını ve yardım taleplerinin etkin bir şekilde değerlendirildiğini dile getirdi. Geçmişte Kızılay Şube Başkanlığı görevini yürütürken, sosyal yardımları organize ettiklerini ve şayet kendileri iktidara gelseydi, bir aş evi açmayı planladıklarını vurguladı.

Gaziemir’deki mezarlık sorununu da gündeme getiren Dinçel, Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tahsis edilen 50 dönümlük alan sayesinde bu sorunun çözüldüğünü belirtti. Ancak, Belediye Başkanı Ünal Işık’ın bu konuda teşekkür etmemesine sitem etti.

Gaziemir’deki sanatsal faaliyetler üzerine de konuşan Dinçel, önceki dönemde yapılması planlanan sanat merkezinin yerinin yanlış olduğunu ve buranın bir iş merkezi olarak kullanılmasının daha faydalı olacağını savundu.

Son olarak, Sarnıç’taki ulaşım sorunlarına ve kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle vatandaşların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti. İnternet altyapısının yetersizliği ve tadilat yapılamaması gibi konulara da değinen Dinçel, bölgedeki mevcut sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini vurgulayarak, “Gaziemir nefes alamıyor, acil çözümlere ihtiyaç var” dedi.

AK Parti Meclis Üyesi Davut Dinçel, Gaziemir’in sorunlarını paylaştı