Adanaspor Başkanı Asil Bostancı istifasını açıkladı

Adanaspor Kulübü Başkanı Asil Bostancı, yaptığı yazılı açıklamayla sağlık ve ailevi sebepler nedeniyle başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adanaspor Kulübü Başkanı Asil Bostancı, yaptığı yazılı açıklamayla sağlık ve ailevi sebepler nedeniyle başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu. Adanaspor’un resmi X hesabından Bostancı imzasıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Onurla yürütmekte olduğum Adanaspor Başkanlığı görevimden sağlık ve ailevi sebepler nedeniyle ayrılmak zorunda olduğumu üzülerek açıklıyorum. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm Adanaspor A.Ş. camiasına görev sürem boyunca bana sağladıkları destek ve gösterdikleri anlayış için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

Bu açıklama, kulüp camiası ve taraftarlar arasında üzüntüyle karşılanırken, Bostancı’ya teşekkür mesajları paylaşıldı.

Adanaspor sezona Teknik Direktör Sol Bamba ile başlamış ve Bamba’nın şoke eden ölümü sonrası göreve bir süre yardımcı antrenör Francis Ciccolini ile devam edilmişti. Adanaspor’da son olarak Kemal Kılıç takımın başına çıkarılmıştı. Adanaspor geride kalan 7 maçta 1 galibiyet 2 beraberlikle 5 puan topladı.

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı istifasını açıkladı