Erden Timur, ABD’de gözaltına alındığı iddialarını yalanladı

Habertürk Spor yayınına katılan Timur, "Gözaltı gibi yalan bilgiler ortaya atılmış" diyerek, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Galatasaray’ın eski yöneticisi Erden Timur’un, ABD’de rüşvet alma suçlamasıyla yargılanan New York Belediye Başkanı Eric Adams soruşturması kapsamında gözaltına alındığı iddiası sosyal medyada büyük yankı buldu. Ancak, Timur bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Habertürk Spor yayınına katılan Timur, “Gözaltı gibi yalan bilgiler ortaya atılmış” diyerek, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. ABD’ye eşiyle birlikte konser için gittiğini belirten Timur, havaalanında polislerle 20-25 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdiğini söyledi. Bu görüşmede polisin kendilerine “Eric Adams’a hiç bağış yaptınız mı?” diye sorduğunu aktaran Timur, “1 dolar bile bağış yapmadığımızı söyledik” dedi.

Timur, Eric Adams soruşturmasında adının geçip geçmediği sorusuna ise, “Benim bildiğim hiç geçmiyor. Teknik olarak imkansız bir durum. Herhangi bir şekilde bir lira bağış bile yapmadık” şeklinde yanıt verdi. Cuma günü Türkiye’ye döneceğini de sözlerine ekledi.

Erden Timur, ABD’de gözaltına alındığı iddialarını yalanladı