Muğla İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, güne öğrencilerle başladı

Muğla İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, Menteşe Toki Şehit Jnd. Yb. Alim Yılmaz İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cemal SÜZEROĞLU/MUĞLA-BHA

Muğla İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek amacıyla Menteşe Toki Şehit Jnd. Yb. Alim Yılmaz İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Bu ziyarette öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Çay, eğitim süreci hakkında gözlemlerde bulundu.

Ziyaret sırasında öğretmenlerle bir süre sohbet eden Çay,, bakanlık tarafından titizlikle hazırlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin önemine vurgu yaptı. “Başladığımız eğitim öğretim yılımız, sadece bilen değil, aynı zamanda yapabilen ve yüksek ahlaki değerlere sahip bir toplumun inşasında bir mihenk taşı olmasını temenni ediyorum.” diyerek, eğitim sisteminin geleceğine dair umutlarını dile getirdi.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyen İl Müdürü Emre ÇAY, öğretmenlerin özverili çalışmaları ve öğrencilerin başarılı bir eğitim süreci geçirmeleri için gerekli desteklerin sağlanacağına dair güvence verdi. Ziyaret, eğitim camiasında birlik ve beraberlik duygusunun pekişmesine katkı sağladı.

Muğla İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, güne öğrencilerle başladı