Beypazarı şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ömer Ercan: “yollarda sürekli yaban hayatı canlıları ile karşılaşıyoruz”

Beypazarı şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ömer Ercan, karayollarında sürekli yaban hayatı canlıları ile karşılaştıklarını ve bazen çok tehlikeli anlar yaşadıklarını bildirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar TONBAK / ANKARA-BHA

Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Ömer Ercan, Beypazarı’ndan D 140 Kontra kesim nolu karayolunda, Derince limanına aracıyla(tır) seyir halindeyken, Nallıhan ilçesini 3-5 km geçtikten sonra önlerine domuz sürüsünün çıktığını ve araçlarında hasar meydana geldiğini söyledi.
Alanda seyir halindeyken çıkan domuz sürüsü ile karşılaşınca, yalda oldukça tehlike atlattıklarını belirten Beypazarı şoförler ve otomobilciler Odası başkanı Ercan, “yüklü iken hayli durabildik ve bir domuz telef oldu. Gerçekten yollarımızda ilerlemek bayağı güçleşiyor. Nereden ne çıkacağını yada yola ineceğini bilemiyorsun. Bu canlıya çarpmayayım, vurmayayım diye direksiyon kırıyorsun. İşte o zaman istemeyen kazalar meydana geliyor.” dedi.
Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ömer Ercan, şunları kaydetti:
“Biz, Beypazarı şoförler ve otomobilciler odası olarak, odamız üyelerine ve tüm sürücü kardeşlerimize araç kullanırken çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz. Fren mesafelerini her daim korumalarını istiyoruz. Kemer takmandan araç kullanmayın önerisini her zaman yeniliyoruz.” ifadesinde bulundu.

Beypazarı şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ömer Ercan: “yollarda sürekli yaban hayatı canlıları ile karşılaşıyoruz”