Bahçeşehir Koleji, EuroCup’ta ilk maçını kazandı

Bahçeşehir Koleji, EuroCup A Grubu'ndaki ilk maçında Litvanya temsilcisi BC Wolves Vilnius’i deplasmanda 80-69 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçeşehir Koleji, EuroCup A Grubu’ndaki ilk maçında Litvanya temsilcisi BC Wolves Vilnius’i deplasmanda 80-69 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Maça Jaleen Smith, C.J. Massinburg, Axel Bouteille, Tyler Cavanaugh ve Tai Odiase beşiyle çıkan Bahçeşehir, ilk çeyrekte zorlansa da 26-23 geride kapattı. Ancak ikinci çeyrekte oyun kontrolünü ele alarak devreyi 45-43 önde bitirdi.

Üçüncü çeyrekte farkı açan Bahçeşehir Koleji, son periyoda 65-56’lık skor avantajıyla girerek maçı domine etti ve sahadan 80-69 galip ayrıldı. Axel Bouteille, 17 sayı, 7 ribaund ve 3 asistle etkili bir performans sergilerken, Tai Odiase 14 sayı ve 5 ribaundla ona destek oldu. Tyler Cavanaugh ise 13 sayıyla skora önemli katkı sağladı.

Bahçeşehir Koleji, bu önemli galibiyetle EuroCup’a güçlü bir başlangıç yaparak hem moral kazandı hem de sezon boyunca iddiasını ortaya koydu. Türk Telekom ve Beşiktaş’ın ardından Bahçeşehir Koleji’nin de galip gelmesiyle Türk takımları Euro Cup’ta sezona üçte üç ile başladı.

Bahçeşehir Koleji, EuroCup’ta ilk maçını kazandı