Ankara’da “Bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadele” semineri düzenlendi

Ankara'nın Beypazarı İlçesinde, Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik, Mmadde bağımlılıklarını önleme ve bilgilendirme, Narko-Gençlik Farkındalık eğitim semineri verildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar TONBAK/ ANKARA /BHA

Ankara’nın Beypazarı İlçesinde, Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik, madde bağımlılıklarını önleme ve bilgilendirme, Narko-Gençlik Farkındalık eğitim semineri verildi. Beypazarı İlçesinde, Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik, Madde bağımlılıklarını önleme ve Bilgilendirme, Narko-Gençlik Farkındalık eğitim semineri verildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube müdürlüğünden gelen ve konusunda uzman kişi tarafında, Beypazarı Meslek Yüksek Okulu, konferans salonunda verilen seminere, birçok sınıf öğrencisi alınırken, bu seminerin 2024-2025 Eğitim öğretim dönemi üniversite yaşamına uyum programı kapsamında düzenlendi.
Seminerde, öğrencilerin çok dikkatli olmaları istenirken, arkadaş çevrelerinin de önemli olduğu hatırlatıldı.
Madde bağımlılığı nedir, madde alan kişide ne değişiklikler yaşanır, madde bağımlılığının önlenmesi gibi konular üzerine, Öğrenciler bilgilendirildiler.


Ankara’da “Bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadele” semineri düzenlendi