HÜDA Parti Elazığ Gençlik Kolları Etkinlik Düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HÜDA Parti Elazığ Gençlik Kolları Etkinlik DüzenlediHÜDA Par Elazığ İl Gençlik Kolları’nın çeşitli sportif ve kültürel yarışmaları da barındırdığı gençlik haftası etkinlikleri bu yıl “umut sende” teması ile gerçekleştirildi.
HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları’nın, çeşitli sportif ve kültürel yarışmaları da barındırdığı Gençlik Haftası etkinliklerinin bu yılki teması “Umut Sende” olarak belirlendi.

Futbol turnuvası, voleybol turnuvası, satranç turnuvası, masa tenisi turnuvası, gençlik buluşması, sinema filmi izleme ve bilgi yarışmasının düzenlendiği Gençlik Haftası ile alakalı değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aydemir, yapılan turnuvaların kardeşlik hukuku içerisinde geçtiğini, gençlerin birbirleriyle kaynaşmasına vesile olduğunu dile getirdi.

Aydemir, “HÜDA PAR olarak gençlerin yaşadığı umutsuzluk halinin farkındayız ve umutsuzluğa sürüklenen gençlerin elinden tutmak için çağrıda bulunuyoruz! Yaşanan sorunlar ve problemler ne kadar büyük olursa olsun, bu umudu büyütecek, kadim medeniyetimizden aldığımız mirasla geleceğe taşıyacak ve ilmek ilmek memleketin damarlarına işleyeceğiz. Gençliğin olduğu yerde umut var demektir” dedi.

Gençlik Haftası etkinlikleri HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı’nın yapılan çeşitli sportif ve kültürel yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerini vermesi ile sona erdi. (Sıtkı Taşel)

HÜDA Parti Elazığ Gençlik Kolları Etkinlik Düzenledi