Meryem Nur ve Muhammed Ali görkemli bir düğünle dünya evine girdiler

22 Eylül 2024 Pazar günü, Kars İmparator düğün salonunda gerçekleştirilen Meryem Nur ve Muhammed Ali görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARS-BHA

22 Eylül 2024 Pazar günü, Kars İmparator düğün salonunda gerçekleştirilen Meryem Nur ve Muhammed Ali görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Genç Çiftlerin Nikahlarını Kars Belediye Başkanı Prof.Dr.Ötüken Senger kıydı.Başkan Senger, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, Evlilik cüzdanını Gelin Meryem Nur’a teslim etti.

Toy Babalığını Ali İhsan Çantay’ın yaptığı, Aysun ile Ali Alin’in oğlu Muhammed Ali, görkemli bir düğünle hayatını Mehtap ile Savaş Gezici’nin kızı Meryem Nur ile resmi olarak birleştirdi.

Düğün merasimi, gelin ve damadın piste çıkmasıyla başladı. Oynanılan Halayların ardından başlayan düğün  coşkusu ilerleyen saatlere kadar zirveye taşındı. Gece, sanatçıların sahne performanslarıyla devam etti; davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar türküler ve halaylar eşliğinde eğlendi.

Düğün, pasta kesimi ile sona ererken, genç çiftlerin Babası Ali Alin, katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Alin, “Özellikle bu mutlu günümüzde bizlere eşlik eden ve bizleri yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Prof.Dr.Ötüken Senger ve tüm  büyüklerimiz başta olmak üzere, hemşerilerimize, dostlarımıza ve arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

 

Meryem Nur ve Muhammed Ali görkemli bir düğünle dünya evine girdiler