Muğla’da uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, 20 Eylül 2024 – 23 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları çerçevesinde, uyuşturucu tacirlerine yönelik 12 ayrı operasyona imza attı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cemal SÜZEROĞLU/MUĞLA-BHA

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, 20 Eylül 2024 – 23 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları çerçevesinde, uyuşturucu tacirlerine yönelik 12 ayrı operasyona imza attı. Bu operasyonlar sonucunda, 313 gram esrar maddesi, 18,5 gram metamfetamin, 36 adet sentetik ecza, 12 adet ecstasy ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Yürütülen adli süreçler neticesinde, 5 şahsa Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan, 9 şahsa ise Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak Suçundan işlem yapıldı ayrıca 1 şahıs uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanılmasını Kolaylaştırmak Suçundan adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan 4 şahıs hakkında adli kontrol kararı uygulanarak, 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Diğer 10 şahıs ise adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Tüm bu faaliyetler, zehir tacirlerine karşı kararlılıkla sürdürülmekte olup, toplumun geleceği için sağlıklı bir çevre oluşturma hedefi doğrultusunda devam etmekte.

Muğla’da uyuşturucu operasyonu