Vanspor, Elazığ’a boyun eğdi: 2-0

Nesine 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Elazığspor'u konuk eden Vanspor 2-0'lık skorla bu sezon ilk kez yenildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Nesine 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Elazığspor’u konuk eden Vanspor FK sahasında rakibine 2-0 yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 2023-2024 futbol sezondan kalan cezası nedeniyle ilk maçını seyircisiz oynayan Vanspor üç haftanın ardından taraftarı ile buluştu. Zirveyi yakından ilgilendiren müsabakada Elazığspor’u konuk eden Vanspor güçlü rakibi karşısında beklentilerin altında kötü bir futbol ortaya koyarak, rakibine 2-0 yenildi ve haftayı puansız kapattı. Maksut Taşkıran’ın 31. dakikada ve Mert Tunç’un 48. dakikada attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan Elazığspor  puanını 10 yaparken Vanspor FK bu mağlubiyetle birlikte 7 puanla 7’nci sıraya geriledi. Kırmızı-Siyahlılar ligin 5’nci haftasında deplasmanda lider Menemen FK’nin konuğu olacak. Ligde üçüncü sırada yer alan Elazığspor ise Giresunspor deplasmanında olacak.

Vanspor, Elazığ’a boyun eğdi: 2-0