MÜSİAD Otomotiv Sektör Kurulu bölge toplantısı Nevşehir’de

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) otomotiv ve ulaşım araçları sektör kurulu Nevşehir'de bölgesel toplantı gerçekleştirdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NEVŞEHİR-BHA

Uçhisar’da gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti 25-26-27. Dönem Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Meclis üyesi İş insanı Hacı Güngör, MÜSİAD Genel Merkez Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu Başkanı İsmail Altın, Başkan Vekili Zeliha Kurt, Başkan Yardımcıları Cumali Akdağ, Abdurrahman Karaahmetoğlu, Fevzi Ekincioğlu, Murat Gençer, MÜSİAD Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu Üyeleri Lokman Demirbaş, Ayhan Dengiz, Yücel Yıldızhan, Faruk Kemal Kaplan ve MÜSİAD Nevşehir Temsilcisi Ahmet Çakır, Niğde, Kayseri, Aksaray, Kırşehir ve Nevşehir’den Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektörü Üyeleri Katıldı.

Toplantıda bölge üyeleri ile tanışma ve istişare gerçekleştirildi. Sektörün bölgedeki durumu, sektörün güncel durumu, sektörel problemler ve çözüm önerileri gibi konular üzerine istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; “Önceki dönem Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, MÜSIAD Genel Merkez Otomotiv Sektörü Başkanı İsmail Altın ve yönetimi, Nevşehir MÜSIAD Başkanı Ahmet Çakır ve Yönetimi ile Uçhisar’da bölge toplantısına katıldık. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.” dedi.

MÜSİAD Otomotiv Sektör Kurulu bölge toplantısı Nevşehir’de