Edirne’nin belediye başkanları Enez’de toplandı

Edirne il, ilçe ve belde belediye başkanları Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç’in ev sahipliğinde Enez Belediyesi’nde bir araya geldi. Toplantıda ortak çalışma ve işbirliği konularında görüşmeler yapıldı. Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, “Edirne için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EDİRNE-BHA

Toplantıya Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’la birlikte Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Lalapaşa Belediye Başkanı Sezgin Geldi, Meriç Küplü Belde Belediye Başkanı Gökmen Altay, Keşan Yenimuhacir Belde Belediye Başkanı Tamer Kral ve İpsala Yeni Karpuzlu Belde Belediye Başkanı Ahmet Köprü katıldı.

WVpO4RzJxOS16n52EmmyTaTXxRvu5zInYVtGOakG edited | Edirne Ahval Gazetesi

Enez Belediye Başkanlığı’nda yapılan toplantıda belediye başkanları kendi bölgelerinde planladıkları hizmetleri ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirecekleri çalışmaları ele aldı, ayrıca ortak yapılacak işler konusunda da görüş alış-verişinde bulundu.

hJM0PhYXgexk0rRhByamHe54AYQkOoJGqC6q3XLm edited | Edirne Ahval Gazetesi

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, belediye başkanları ile bu tür buluşmaların önemine dikkat çekerek “Gücümüzü halktan, cesaretimizi Cumhuriyet’ten alarak Edirne için hep birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Edirne’nin belediye başkanları Enez’de toplandı