İnşaat Sektörünün Yükselen Yeni Değeri BG Grup Burak Özçoban.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnşaat Sektörünün Yükselen Yeni Değeri BG Grup Burak Özçoban.İnşaat Sektörünün Yükselen Yeni Değeri BG Grup Burak Özçoban.

BG Grup Sivas’ta her geçen gün Burak Özçoban öncülüğünde şehirde yaptığı projeler ile adından sıkça söz ettiriyor.

BG Grup İnşaat Sivas’ta son yıllarda kurulmuş yerel inşaat firması olmakla birlikte, her geçen şehre değer katan projeler ile Sivas’a ve ülkemize katkı sağlıyor.

Sivas’ta yaklaşık 11 yıldır şehre değer katan birçok projelere yaptığı anahtar teslim işlerle adından sıkça söz ettiren genç çalışkan başarılı işinsanı Burak Özçoban, öncülüğündeki BG Grup İnşaat, yenilikçi ve deneyimli kadrosu ile iş dünyasında sektöründe aranan ve takip edilen firma konumuna ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor.

BG Grup firması şu anda 500 kişilik istihdamla birlikte kadrosunda 60 kişiye yakın mimar ve mühendis  çalıştırmakla beraber bölgenin en büyük inşaat firması özelliğini taşıması ile de dikkatlerden kaçmıyor.

20 Bin m² kapalı, 60 Bin m² açık stok sahası ile toplam 80 Bin m² alanda hizmet veren firma, yapımını üstlendiği birçok projeyi başarıyla tamamlamanın haklı gururu ile yoluna devam ediyor.

BG Grup bünyesinde; İnşaat, proje, prefabrik çelik konstrüksiyon ile günümüzün ve geleceğin ihtiyacı olan enerji sektöründe de faaliyetlerini sürdürmekte. Yurt içi ve yurt dışındaki prestijli projelerde de BG grup imzası görülmektedir.

Sanayi yapıları, depolar, hangarlar, köprü kirişleri için prefabrik yapım üniteleri üreten firma; esnek tasarım olanakları, yüksek üretim kapasitesi ve deneyimli kadrosuyla üretim bandında inovatif iyileştirme ve güncellemeler ile projeler yapabilme yeteneğine sahip.

Tamamlanma aşamasında ve yatırımcının yeni gözbebeği olan Sivas Demirağ OSB’de yer alan ikinci prefabrik fabrikası ile uluslararası standartlarda, nitelikli, ekonomik, güvenli üretimlerle kaliteyi ve kullanıcı memnuniyetini daha ileri seviyelere taşıma hedefiyle hizmetlerini sürdürmekte.

BG Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Genç ve Başarılı İşinsanı Burak Özçoban, kazandığını şehre yatırım yapmaya devam ediyor.

https://www.bggrupinsaat.com.tr/ (Hakan Bakar)

İnşaat Sektörünün Yükselen Yeni Değeri BG Grup Burak Özçoban.