Şanlıurfa’nın eski valisi Isparta’ya atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi'nde Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak görevine devam ederken, eski vali Abdullah Erin Isparta'ya atandı. Vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Erin'in Isparta'ya atanması, "iade-i itibar" olarak değerlendirildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ISPARTA-BHA

Valiler Kararnamesi’nde değişiklik yaşandı. Şanlıurfa’da 5 yıllık bir görev süreci geçiren Abdullah Erin, Isparta Valiliği’ne atandı. Erin’in bu ataması, kamuoyunda “iade-i itibar” olarak değerlendirilirken, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ise görevine devam edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi’nde 16 ilde vali değişikliği yaşandı. Ancak Şanlıurfa’da sürpriz bir durum olmadı. Mevcut Vali Hasan Şıldak, görevine devam edecek.

Erin’e “İade-i itibar” değerlendirmesi

Öte yandan, Şanlıurfa’da daha önce görev yapmış ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Abdullah Erin, Isparta Valisi olarak atandı. Karışık ve sorunlu bir dönemde Şanlıurfa’yı başarıyla yöneten Erin’in bu ataması, hem kamuoyunda hem de bürokraside memnuniyetle karşılandı. Erin’in ataması, “iade-i itibar” olarak yorumlandı.

ERİN’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Yeni göreviyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Abdullah Erin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür etti.

Vali Erin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Isparta ilimize Vali olarak atanmış bulunmaktayım. Bu göreve şahsımı layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, güvenlerini bizden esirgemeyen İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya saygı, minnet ve şükranlarımı arz ediyorum.”

Şanlıurfa’nın eski valisi Isparta’ya atandı