Türkeli’ye nefes aldıracak proje hayata geçiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkeli’ye nefes aldıracak proje hayata geçiyorSinop’un Türkeli Belediyesi, ilçeye mesire alanı kazandırmak için çalışma başlattı.
Sosyal ve vatandaş odaklı hizmetleri ile çalışmalarına devam eden Türkeli Belediyesi, vatandaşların daha çağdaş, daha modern bir Türkeli’de yaşaması için planlanan mesire alanı projesini hayata geçiriyor.
Türkeli Belediyesi tarafından ilçenin Metin Bostancıoğlu Caddesi üzerindeki Gazi Mustafa Kemal Yatılı Bölge Okulu yanına inşa edilecek olan yaklaşık 7 bin m2’lik alanda gerçekleştirilecek mesire alanı projesi ile vatandaşların hoş ve güzel vakit geçirebileceği piknik alanları, çocuk oyun alanları, spor aktivite alanları, satış büfesi ve dinlenme alanları yer alacak.
İlçemiz, projelerimizle bölgemizin cazibe merkezi haline gelecek
Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden itibaren, proje çalışmalarını yürüttüğümüz, yasal işlemlerini tamamladığımız, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İller Bankası, Kardeş Belediyemiz Kâğıthane Belediyesi destekleri ve Belediyemiz öz kaynakları ve teknik personelimizin özverili çalışmalarıyla hazırlık aşamasına gelen Türkeli Belediyesi Mesire Yeri Projemizin yapım çalışmalarına başladık.
Projemizi bahar mevsiminde tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu ve bunun gibi daha birçok projelerle ilçemiz, bölgemizin cazibe merkezi haline gelecek” dedi.
Başkan Şahin’den teşekkür
Başkan Şahin, “Mesire yeri projemize katkılarından dolayı, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, Kardeş Belediyemiz Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e, Sinop Valimiz Erol Karaömeroğlu’na, Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş’e, AK Parti İl Başkanımız Uğur Giresun’a, İlçe Kaymakamımız Mesut Ozan Yılmaz’a, AK Parti İlçe Başkanımız Turan Yıldırım’a, Hemşerimiz Kağıthane AK Parti İlçe Başkanı Dr. Serkan Cantürk’e, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyelerimize, Belediyemiz teknik ekibimize ve personelimize teşekkür ederim.” dedi. (Serhat Özşahin)

Türkeli’ye nefes aldıracak proje hayata geçiyor