MKE Ankaragücü, Teknik Direktör Kenan Koçak ile anlaştı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, teknik direktörlük görevine Kenan Koçak'ı getirdi. Kulüp, Koçak ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, teknik direktörlük görevine Kenan Koçak’ı getirdi. Kulüp, Koçak ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

MKE Ankaragücü tarafından yapılan açıklamada, “Hoş geldin Kenan Koçak. Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Kenan Koçak ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Taraftarlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

43 yaşındaki  Kenan Koçak, son görevinde A Milli Takım’da Stefan Kuntz’ın yardımcılığını yapmıştı. Koçak, MKE Ankaragücü’nün eski teknik direktörü Cihat Arslan ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçti.

Kenan Koçak’ın son teknik direktörlük deneyimi ise Almanya Bundesliga 2 takımı Hannover 96 ile olmuştu. 2019-2021 yılları arasında Hannover ile 57 maçta 23 galibiyet 24 mağlubiyet ve 10 beraberlik elde etmişti. Kenan Koçak‘ın imza töreni 18 Eylül Çarşamba günü 14.30’da Eryaman Stadyumu’nda olacak.

MKE Ankaragücü, Teknik Direktör Kenan Koçak ile anlaştı