Beypazarı Hatice Cemil Ercan Fen Lisesi Öğrencileri TEKNOFEST Fuarına Hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı Hatice Cemil Ercan Fen Lisesi Öğrencileri TEKNOFEST Fuarına HazırlanıyorBeypazarı Hatice Cemil Ercan Fen Lisesi Öğrencileri TEKNOFEST Fuarına Hazırlanıyor

Hilmi Erdoğan (BHA) Beypazarı

Beypazarı Hatice Cemil Ercan Fen Lisesi Öğrencileri ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sinan Hasırcı ve Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz YILMAZ, ile Birlikte Teknofest Proje Yarışmaları Kapsamında Katılacakları Liselerarası Elektrikli Araç Efficiency Challenge Yarışması Konusunda Kaymakam Oktay ERDOĞAN ile Görüştüler.

Tasarlanacak Elektrikli Aracın Elektronik Sorumlusu ve Takım Kaptanı Esat Turan ALKAYA, 3 Boyutlu Tasarım Sorumlusu ve Araç Sürücüsü Mert Ziya AK, Mekanik Sorumlusu Yunus KILIÇ ve Yazılım Sorumlusu Demirhan DEMİR, Yarışmanın Amacı, Araçta Kullanılacak Malzemeler ve Aracın Tasarımı Hakkında Bilgi Vererek Beypazarı Kaymakamından Desteklerini İstediler.

Kaymakam Oktay ERDOĞAN Öğrencilerine Projelerinde Başarılar Dileyerek Kendilerini Destekleyeceklerini İfade Ettiler ve Proje İlerledikçe Gelişmeler Konusunda Kendilerine Bilgi Vermelerini İstediler. (Hilmi Erdoğan)

Beypazarı Hatice Cemil Ercan Fen Lisesi Öğrencileri TEKNOFEST Fuarına Hazırlanıyor