Rize’de 4-6 Yaş Kur’an Kursu’na coşkulu açılış

featured
filter: 0; jpegRotation: 0; fileterIntensity: 0.000000; filterMask: 0; module:31facing:0; hw-remosaic: 0; touch: (-1.0, -1.0); modeInfo: Beauty ; sceneMode: Night; cct_value: 0; AI_Scene: (-1, -1); aec_lux: 69.0; hist255: 0.0; hist252~255: 0.0; hist0~15: 0.0;
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize’de  4-6 Yaş Kur’an Kursu’na Coşkulu Açılış…

Rize İl Müftülüğü’nün koordinasyonunda ve hayırseverlerin desteğiyle tamamlanan Güneysu Ortaköy Müderris Molla Ömer Efendi 4-6 Yaş Kur’an Kursu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ın katılımıyla açıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti  okundu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek kurs hakkında bilgi verdi. Ardından Vali Baydaş konuşmasında, “Rize, Kur’an’a en fazla hizmet eden şehirlerden biridir. Cumhurbaşkanımız da bu şehirden çıkmış bir liderdir. Ülkemiz, milletimiz, ümmetimiz ve devletimiz adına yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine dua ediyoruz. Bugün burada 33. 4-6 yaş Kur’an kursunu açmak mutluluk verici. Bu kursları, gelecek nesillerin inşasında önemli bir hizmet olarak görüyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Kursumuzun hayırlı ve bereketli olmasını, uzun yıllar öğrenci yetiştirmesini temenni ediyorum” dedi.

Reis-ül Kurra Hafız Mustafa Demirkan’ın duasının ardından, #ValiBaydaş ve protokol üyeleri 4-6 yaş Kur’an Kursu’nun açılışını kurdele keserek gerçekleştirdi. Açılışın ardından sınıflar gezildi, miniklerle sohbet edildi ve hediyeler dağıtıldı.

Açılışa, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Yusuf Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Yılmaz Katmer, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, kurum müdürleri, öğrenciler, veliler ve köy halkı katıldı.

Rize’de 4-6 Yaş Kur’an Kursu’na coşkulu açılış