Konya İhracatçılar Birliği Derneği’nden aile şirketleri için önemli panel

Konya İhracatçılar Birliği Derneği (KONİB), 11 Eylül Çarşamba günü “Aile Şirketlerinde Üçüz Dönüşüm ve Aile Anayasası” başlıklı bir panel düzenliyor...

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KONYA-BHA

Konya İhracatçılar Birliği Derneği (KONİB), aile şirketlerinin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla önemli bir program düzenliyor. 11 Eylül Çarşamba günü düzenlenecek olan “Aile Şirketlerinde Üçüz Dönüşüm ve Aile Anayasası” başlıklı panel, Konya’nın en büyük iş sorunlarından biri olan aile şirketlerinin parçalanmasını önlemeye yönelik olarak gerçekleştirilecek.

Panelin moderatörlüğünü, konusunda uzman ve çeşitli seminerlerde bulunmuş Dr. Yılmaz Sönmez üstlenecek. Etkinlik, İTO, İSO, TİM, TÜSİAD gibi önemli kuruluşlarla birlikte Koç ve Sabancı ailelerine yönelik olarak gerçekleştirdiği seminerlerle tanınan Sönmez’in deneyimlerini paylaşacağı bir platform olacak.

KONİB Kurucu Başkanı Mustafa Toptaş, etkinlikte tüm katılımcıları ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti. “Aile şirketlerinin geleceği için bu tür etkinliklerin önemini vurgulamak istiyoruz. İlginiz ve katılımınız için şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

Panel, aile şirketlerinin daha sağlam bir yapıya kavuşmalarına yardımcı olmayı ve Konya’nın ekonomik dinamiklerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Konya İhracatçılar Birliği Derneği’nden aile şirketleri için önemli panel