Narin Güran cinayetinde itirafçı yeniden olay yerinde

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma derinleştiriliyor. İtirafçı N.B olay yerinde olayı yeniden canlandırdı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma derinleştiriliyor. 21 Ağustos’ta Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan ve cansız bedeni dün Eğertutmaz Deresi’nde bulunan küçük kızın ölümü, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle inceleniyor.

Soruşturma kapsamında, Narin Güran’ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası S.G’nin eşi dahil olmak üzere toplam 24 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin jandarmadaki sorguları sürerken, olayla ilgili yeni incelemeler de yapılıyor. Bir cumhuriyet başsavcı vekili ve üç savcının daha görevlendirildiği soruşturmada, savcılar ve İl Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri, Narin’in cansız bedeninin bulunduğu Eğertutmaz Deresi’nde ve Tavşantepe Mahallesi’nde yeniden incelemeler gerçekleştirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden sıva ustası N.B, verdiği ifadede amca S.G’nin kendisine cesedi ortadan kaldırması için para teklif ettiğini ve Narin’in cansız bedenini çuvala koyarak dereye gömdüğünü itiraf etti. N.B, olay yerine polis ve jandarma eşliğinde götürülerek, olayın nasıl gerçekleştiğini yerinde canlandırdı. Narin Güran’ın defin işlemleri tamamlanırken, otopsi sonuçları ve soruşturmanın ilerleyen safhaları merakla bekleniyor.

Narin Güran cinayetinde itirafçı yeniden olay yerinde