Haymana’da uçurtmalar ‘zafer’ için uçtu

Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi ve Şehitlerini Anma/Kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Uçurtma Şenliği'ne her yaştan Haymanalı yoğun ilgi gösterdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Haymana Adnan Sevinç Standı’nda gerçekleştirilen etkinliğe her yaştan Haymanalı yoğun ilgi gösterdi.  Haymana Belediyesince dağıtılan uçurtmaların yanı sıra oyun grupları, animasyon gösterileri, yüz boyama aktiviteleri ve pamuk şeker, patlamış mısır ve macun şeker gibi ikrâmlarla çocuklar gün boyu eğlenceli anlar yaşadı.

Her yaştan katılımcı eğlendi

Haymana Belediyesi Uçurtma Şenliği’nde çocuklar kadar yetişkinler de eğlendi. Çocuklarıyla uçurtma uçuran anne-babalar etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmalara da katılıp adeta çocukluklarını tekrar yaşadı.

Levent Koç: Her şey çocukların mutluluğu için

Yaz boyunca çocuklar için birçok etkinlik düzenlediklerini belirten Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, “Okullar açılmadan önce onlar için bir kez daha güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Çocuklarımızın mutluluğu, yüzlerindeki tebessümü bizlerin en büyük mutluluk kaynağı… Haymana Belediyesi olarak bu tarz etkinlikleri başta çocuklarımız ve hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Haymana’da uçurtmalar ‘zafer’ için uçtu