Hatayspor, Özhan Pulat sonrası Rıza Çalımbay’ı duyurdu

Trendyol Süper Lig takımlarından Hatayspor, teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay’ı getirdi. Hatayspor sezona 4 maçta 1 puan ile başlamıştı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig takımlarından Hatayspor, teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay’ı getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, Çalımbay ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Açıklamada, “Teknik Direktör Rıza Çalımbay’a hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Hatayspor, geçen sezonun son haftalarında takımın başına getirdiği Özhan Pulat ile yollarını ayırdığını duyurdu. Pulat, Hatayspor’un başında bulunduğu 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak takımı ligde tutmayı başarmıştı. Pulat’ın Hatayspor kariyerinde toplamda 8 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunuyor.

Rıza Çalımbay ise, son olarak Beşiktaş’ı çalıştırdıktan sonra kısa süreli bir görev süresinin ardından  Hatayspor’un başına geçti. Çalımbay, 3 sezon Sivasspor’u çalıştırarak 187 maça çıktı ve geçen sezon Beşiktaş’ın başında olduğu 7 maçta 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı.

Hatayspor, Özhan Pulat sonrası Rıza Çalımbay’ı duyurdu