“Şehzadeler şehri Manisa’mızın kurtuluşunun 102. yılı kutlu olsun”

8 Eylül Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü çeşitli programlarla kutlandı. Vali Enver Ünlü, "Şehzadeler şehri Manisa’mızın, küllerinden yeniden doğan Manisa, düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlu olsun" dedi....

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8 Eylül Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlanıyor. Program kapsamında ilk olarak Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Vali Enver Ünlü, daha sonra da program kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan, işgal ve sonrasına ait Manisa fotoğraflarının yer aldığı sergiyi ziyaret etti. Vali Enver Ünlü, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen törende sergilenen gösteriler büyük beğeni topladı.

“KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞAN ŞEHİR”

Vali Enver Ünlü, “Şehzadeler şehri Manisa’mızın, küllerinden yeniden doğan Manisa, düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlu olsun. Kutsal vatan topraklarımızın bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımızın ruhu şad olsun. düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını içtenlikle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“Şehzadeler şehri Manisa’mızın kurtuluşunun 102. yılı kutlu olsun”