Adana Demirspor’da Antalyaspor mesaisi başladı

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında 16 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Bu arada Adana Demirspor'a Galatasaray maçının faturası ağır oldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADANA-BHA

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışması gerçekleştirildi.

Mavi – Lacivertliler, geride kalan 4 haftada topladığı 1 puan ile 19. sırada yer alırken, 4 puanla 11. sırada yer alıyor. Şimşekler, Süper Lig’de üst sıralara tırmanmak ve kötü gidişata dur demek adına Akdeniz derbisinden 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

 TFF’den Adana Demirspor’a ağır ceza 

Bu arada Adana Demirspor’a Galatasaray maçının faturası ağır oldu. Mavi – Lacivertliler’e Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan adeta ceza yağdı.

TFF’den yapılan açıklama 

“Adana Demirspor A.Ş.’nin, 31.08.2024 tarihinde oynanan Adana Demirspor A.Ş. – Galatasaray A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan maraton üst tribün 223 – 224, maraton alt tribün 118 – 119, kuzeybatı alt tribün 104 – 105 numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada Adana Demirspor A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 168.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Adana Demirspor A.Ş.’nin, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 90.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Adana Demirspor A.Ş. sporcusu Tolga Kalender’in, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

 

Adana Demirspor’da Antalyaspor mesaisi başladı