TEMAD Yaşam Merkezi’nin açılışına katıldılar

TEMAD Eğitim ve Yaşam Merkezi'nin açılışı coşkuyla gerçekleşti: Başkan Mansur Yavaş ve Protokol büyük destek verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MUĞLA-BHA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ne (TEMAD) tahsis ettiği TEMAD Eğitim ve Yaşam Merkezi’nin açılışı büyük bir katılımla gerçekleşti. Törene TEMAD Fethiye Şubesi Başkanı Cemil Sütcü ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Açılış Töreni’ne TEMAD Fethiye Şubesi üyelerinden oluşan halk oyunları ekibi zeybek oynayarak renk kattı.

Açılış, Ankara’nın Keçiören ilçesinde yer alan TEMAD Eğitim ve Yaşam Merkezi’nde yapıldı. TEMAD Fethiye Şubesi Başkanı Cemil Sütcü, açılışla ilgili olarak gazetemize şu bilgileri verdi: “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş, TEMAD Genel Başkanı Sayın Hamza Dürgen, Ankara Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanı Sayın Dr. Murat Sarıaslan ve Keçiören Belediye Başkanı Sayın Dr. Mesut Özarslan’ın katkılarıyla, tüm muvazzaf ve emekli astsubaylar adına önemli bir adım atılmış ve TEMAD’a bir Yaşam Merkezi kazandırılmıştır. TEMAD Fethiye Şubesi olarak bu gurur verici anı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılış etkinliğinde şubemizin Zeybek grubu yöresel oyunlarımızı sergiledi.

Protokol yolu, Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı ve Kuzey Ankara Parkı içerisinde hizmet verecek olan TEMAD Eğitim ve Yaşam Merkezi; 3.455 metrekare kullanılabilir alana sahip olup, 240 araç kapasiteli açık otoparkı, tam donanımlı 24 odası ve peyzaj düzenlemesi yapılmış 20 dönümlük bahçesi ile dikkat çekmektedir. Muvazzaf astsubaylar, emekli astsubaylar, şehit aileleri ve gazilerimizin yaşam kalitesini artıracak ve ailece hoş vakit geçirebileceği bir mekan olan TEMAD Eğitim ve Yaşam Merkezi’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.”

TEMAD Yaşam Merkezi’nin açılışına katıldılar