Ankara’nın sporda yükselen değeri; Gölbaşı İncek Spor Kulübü

Kurulduğu ilk günden itibaren spora ve sporcuya verdikleri önemle dikkat çeken Gölbaşı İncek Spor Kulübü (GİS Akademi) bünyesindeki 5 farklı spor branşı ile Ankara’nın sporda yükselen değeri haline geldi. Ankara Kent Konseyi’ni ziyaret ederek Başkan Halil İbrahim Yılmaz ile bir araya gelen spor kulübünün yöneticileri sportif etkinliklerde işbirliği içerisinde olmayı arzuladıklarını bildirdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbol, basketbol, voleybol, karate ve jimnastik branşlarında faaliyetlerini sürdüren Gölbaşı İncek Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig’de büyük başarı göstererek Kadınlar Voleybol 2. Ligi’ne yükseldi. Katıldığı ilk sezonda bir üst lige çıkmayı başaran Gölbaşı İncek Spor Kulübü başarıları ile dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Gölbaşı İncek Spor Kulübü Başkanı Yavuz Aksoy beraberinde yöneticiler Nilüfer Aksoy, Ersin Pehlivan ve Melike Kandemir ile antrenör Serkan Kalender, Ankara Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Burada AKK Yürütme Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yılmaz tarafından karşılanan heyet görüş alışverişinde bulundu.

Yılmaz sporda kısa sürede önemli başarılar elde eden Gölbaşı İncek Spor Kulübü yöneticilerini tebrik etti, başarılar diledi. Yılmaz ayrıca spor kulübü yöneticilerine Ankara Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu ile ortaklaşa çalışmalar yapılması için işbirliği önerisinde bulundu.

Gölbaşı İncek Spor Kulübü Başkanı Yavuz Aksoy’da sportif etkinlikler için işbirliği içerisinde olmayı arzuladıklarını belirterek Yılmaz’a teşekkür etti.

Öte yandan Yılmaz heyet üyelerine adlarına dikilen fidanların sertifikalarını verdi.

 

Ankara’nın sporda yükselen değeri; Gölbaşı İncek Spor Kulübü