Rize’de şoför esnafının sorunları konuşuldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RİZE-BHA

Rize’nin otomotiv sektöründe yaşanan sorunlar tartışıldı…

Atılgan YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan’ın ev sahipliğinde Rize Merkez ile birlikte İlçelerin Şoförler ve Otomobilcilerin Başkan ve yöneticiler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları başkan ve yöneticiler bir araya gelip gündemdeki konuları masaya yatırdı.

Rize ve ilçelerindeki Şoför Odaları ile Esnaf ve Sanatkarlar odalarının başkan ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan İstanbul Ticaret Odası Yönetim kurulu başkanı ve Atılgan YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan, şoför esnafının sorunlarını konuştuğumuz toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Atılgan, “Şirket olarak yeni bir yapılanma ile birlikte şoför esnafımızla bir araya geldik. Sektör paydaşlarımızla kendi markalarımızla ilgili neler yapabiliriz konularını detaylı bir şekilde konuştuk. Şoför esnafımızın sorunlarını, beklentilerini, ihtiyaçlarını , servis kampanyalarını ve markalarımızın filo indirimleri ile ilgili bilgiler verip karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Şoför esnafımız isteklerini, beklentilerini ve taleplerini bize ilettiler” dedi.

Ford Genel Müdürü’nün de Rize’ye geleceğini ifade eden Atılgan şöyle devam etti. “Ford genel müdürüne talepleri ileteceğiz. YEDPA olarak başladığımız bu yeni süreçte yeni potansiyelleri hayata geçireceğiz. Şoför esnafımızla çok güzel ve yararlı bir toplantı yaptık. Rize’de otomotiv sektörü ile ilgili talep ve beklentileri en ince ayrıntısına kadar dinledik. Ayrıca şoförler odası başkan ve yöneticilerinin genel ekonomi ile ilgili sorunlarını ve neler yapılması gerektiğini ifade ettiler. Başkan ve üyelere samimi değerlendirme ve yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim. Toplantımız çok faydalı olup herkes memnun kaldı. Rize’de bu tarz toplantılara devam edeceğiz” diye konuştu

Rize’de şoför esnafının sorunları konuşuldu