Rize-Fındıklı Festivali 9’uncu gününde

15 Ağustos'ta Fındıklı'da başlayan Yeşil Altın Gümüş Deniz Festivali 9. gününe ulaştı.  Köyler'de, Caddeler'de, Sokalar'da, Parklar'da,Bahçeler'de, Deniz'de,Kumlar'da,Futbol Sahaların'da, Basketbol Sahaların 'da gerçekleşen etkinliler, tam bir Karnaval havasında geçiyor..  Festivalin bitimine Dolu dolu 2 gün daha var.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize-Fındıklı Festivali 9’uncu gününde

RİZE-BHA

Oyuncak Kütüphanesinin açılışı yapıldı.“‘Oyuncak Kütüphanesi’ mahallelerde çocuklar için kurulmalı. Kütüphaneye oyuncaklar bağışlansın, ebeveynlerle birlikte oynasın çocuklar, ödünç almayı ve ödünç vermeyi öğrensinler, kendine ait odaları olmasa da evlerinde, bir köşede ellerinde kuklaları ile hayal kursunlar başka dünyalara yelken açsınlar…” dediler.

Laz Enstitüsü Eğitim Koordinatörü Emre Halisdemir, Laz Enstitüsü İdari İşler ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Pınar Özkan, Laz Enstitüsü Lazca Öğretmeni Mehmet Kal Lazcanın yaşatılması için bilgiler verdiler.

Gürkan Kap, “7’den 70’e Yazarca Sohbetler” söyleşisiyle ve gerçekleştirdiği çocuk atölyesi ile Yeşil Altın Gümüş Deniz Festivali 3. Viçe Kitap Günleri’ne renk kattı.

Festivalimiz vadilerde de devam etti

Hara Köy Şenliği’nde, Kani Kara ve Yücel Yıldırımkaya sunumuyla, Fındıklı Belediyesi Kadın Tiyatro Topluluğu skeçleriyle, Mustafa Eyupoğlu ve Erkut Küçükşahin şarkılarıyla  Festivale atılanları coşturdu..

24 Ağustos Festivali Programı

Rize-Fındıklı Festivali 9’uncu gününde