Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Kasap sanayi esnafıyla buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı belediye başkanı Dr. Özer Kasap, esnaflarla kahvaltı programlarını sürdürdüğünü bildirdi.

Yaşar TONBAK/ ANKARA / BEYPAZARI BHA

Beypazarı belediye başkanı Dr. Özer Kasap, esnaflarla kahvaltı programlarını sürdürdüğünü bildirdi.
Bu gün sabah aşağı sanayi sitesi esnaflarıyla kahvaltıda bir araya gelen belediye başkanı Dr. Özer Kasap, belediye başkan yardımcısı Sezai Tolunay, bir yandan kahvaltılarını sürdürürken, bir yanda da sanayi esnafının sorunlarını dinledi.
Sanayi esnafı, sanayi çarşısının temizliğinden yakınarak, sanayinin temizlenmesi ve sokaklarının yıkanmasını istedi.
Esnaf, genelde sanayinin çok temiz olmadığını, tuvalet sorununun bulunduğunu ve hurda araçların sanayi çarşısını tamamen bir hurdalığa çevirdiğini ve bunların temizlenmesi huşunda, yardım talebinde bulundu.
Esnafın Belediye başkanına taleplerini aktarmasının akabinde, Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, sanayi esnafının her daim yanında ve arkasında olduklarını, bir anlamda kendilerine destekleri dolayısıyla da teşekkürlerini sundu.
Aşağı Sanayi sitesinin kaldırılması, başka yere taşınması ve buradaki kirli ortamdan kurtulunması için ellerinden gelen Çabayı belediye olarak ortaya koyacaklarına değinen belediye başkanı Dr. Özer kasap, şunları kaydetti:
“Esnafın daha temiz ortamlarda çalışması ve müşterilerine hizmet vermesi için çalışacağız. Yukarı sanayi bölgesine taşınması yönünde de Belediye olarak gerekli düzenlemeleri sağlayıp, sanayi esnafının temiz mekanlarda çalışmalarını sağlayacağız. Aşağı sanayi sitesinin, başka bir yere taşınana kadar, çarşılar, tuvaletler temiz tutulacak ve bakımları yapılacak. Sanayi sitesi esnafına yer tahsisi konusunda da her türlü desteğimiz sürecek.”

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Kasap sanayi esnafıyla buluştu