Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Elazığ İl Başkanı Kuddusi Polat Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Elazığ İl Başkanı  Kuddusi Polat  OlduYenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası ‘’YENİ SENDİKA ‘’ nın Elazığ İl Başkanlığı’na Kuddusi Polat atandı.
08 Ekim 2022 tarihinde Ankara’da lansmanı yapılan Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası faaliyetlerine başladı.
Yeni Sendika’nın Elazığ Şube başkanlığına ise kurucu başkan olarak Kuddusi Polat atandı.
Polat : Sendikamız hayırlı olsun. Yeni bir anlayış ve yeni hizmetler için ilimizde faaliyetlere başladık dedi.
Kavgasız, kimseyi kötülemeden, kimseye rakip olma ya da kimseyi bölme hedefi olmadan kendi yolumuzda doğru bildiğimizle İlerleyeceğiz.
Hedef sadece bilimsel verilere dayalı, çalışan hak ve kazanımları için mücadele edebilmek, mesleki saygınlık ve refahı arttırabilmek. Sahada emek veren çalışanlarımızla hep birlikte Yeni Sendika ile yeni hedeflere” dedi.
METİN MEMİŞ GENEL BAŞKAN OLDU
Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Yeni Sendika’nın Kurucu Genel Başkanlığına Metin Memiş’in getirildiği açıklandı.
Yetkili sendika olunmasına rağmen; hali hazırda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sorunlarına yeterli düzeyde çözüm üretilemediği gibi, aksine bu sorunların giderek derinleşmesine neden olunduğu, yıllardır ekip anlayışı içinde yürütülen sağlık sisteminde derin ayrışmaların yaşanmasına neden olunduğu, tüm bu olumsuzlukları körükleyen sorumsuz sendikal söylemlerin bitmek tükenmek bilmediği görülmektedir.
Bu bağlamda; sendikal faaliyetler içerisinde yaşanan her türlü hatadan ders çıkartarak sağlık ve sosyal hizmet sisteminin daha iyi işlemesi, çalışanlarımızın haklarının aranması noktasında Slogan yerine çözüm odaklı, bilimsel ve teknik bir anlayışın hakim olması, üretken ve yenilikçi bir yaklaşımla sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın özlük ve sosyal hakları için etkin bir şekilde mücadele edilebilmesi amacıyla yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yola tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı kucaklamak ve kucaklaştırmak için çıkıyoruz. Bu yolu birlik, beraberlik, samimiyet, cesaret ve liyakatle süsleyeceğiz” dedi. (Sıtkı Taşel)

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Elazığ İl Başkanı Kuddusi Polat Oldu