Kanalizasyon hattı kazalara yol açıyor

Ardahan Belediyesinin üzerini açık bıraktığı kanalizasyon hattı araç ve yaya trafiğinde kazalara yol açıyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanalizasyon hattı kazalara yol açıyor

ARDAHAN-BHA

Ardahan Merkez’de eski polis evi karşısında bulunan bir sokakta rögar kapağı olmayan kanalizasyon hattı mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Sokakta oynayan küçük çocukların düşme tehlikesine karşı mahalle sakinleri tarafından üzeri ağaç parçalarıyla kapatılan kanalizasyon hattı, rögar kapağı olmaması nedeniyle çevreye pis kokuların yayılmasına da yol açıyor.

Kent Merkezinde ana arterler üzerindeki birçok yolda ise düzensiz rögar kapakları sürücüleri endişelendiriyor. Belediye ekiplerinin çalışma yaptıktan sonra kot farkına aldırış etmeden gelişi güzel bıraktıkları rögar kapaklarının kazalara neden olduğunu ifade eden vatandaşlar, yetkililerden konuya el atmalarını bekliyor.

Araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda bulunan seviyesi düşük veya çok yüksek rögar kapakları ile yollarda meydana gelen çukurlar, sürücülerin de korkulu rüyası haline gelmeye başladı. Yoldaki çukur ve rögar kapaklarından kaçmak için aniden direksiyonu kıran sürücüler, kaza yapma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor.

Kanalizasyon hattı kazalara yol açıyor