Doğuştan engelli Yunus’u doğum gününde yalnız bırakmadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğuştan engelli Yunus’u doğum gününde yalnız bırakmadıAdıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, yürümekte ve konuşmakta zorluk çeken ve ‘Bu halime şükür’ diyen 28 yaşındaki Yunus’u doğum gününde yalnız bırakmadı….
Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Şambayat beldesinde yaşayan doğuştan engelli Yunus Emre Er’i ziyaret ederek doğum gününü kutladı.
Yunus’la Belde takımının maçında tanışan Kaymakam Partal, doğum gününün 30 Ekim olduğunu öğrendiği Yunus’a “Kutlayacak mısın?” diye sorduğunda, “Kimsem yok, annem babam öldü. Yaşlı babaannem var sadece” karşılığını verdi.

SİZE ZAHMET OLUR, UTANIRIM
Yunus’un cevabından oldukça duygulanan Kaymakam Partal, “Biz gelsek, birlikte kutlasak sevinir misin?” diye sordu. Yunus’un, “Çok sevinirim ama size zahmet olur, utanırım” karşılığını verdi.
Bunun üzerine 30 Ekim’i Yunus’un doğum günü olarak not alan Kaymakam Partal, Emniyet, Jandarma, SYDV, Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile birlikte Yunus’u evinde ziyaret ederek doğum gününü kutladı.

BU HALİME ŞÜKÜR DİYOR
Kaymakam Partal, “Yunus doğuştan engelli, yürümede ve konuşmada güçlük çekiyor. İki kardeşler, babaanneleri büyütmüş. Akıllı bir çocuk, Seviyoruz Yunus’u. Bugün de çok mutlu oldu, teşekkür etti bize. Hiç talebi de olmuyor. Bu halime şükür diyor hep. Bugün duygulandırdı bizi. Siz geldiniz çok sevindim ama gönül isterdi ki annem, babam da olsaydı dedi. Hiç olmazsa biz vardık. Doğum gününde kendisini yalnız bırakmadık” ifadelerini kullandı. (Mia Haber)

Doğuştan engelli Yunus’u doğum gününde yalnız bırakmadı